Press "Enter" to skip to content

Фото вест: “комуналците“ рано-рано на терен

Додека најголемиот дел од битолчани се сеуште во домовите и се подготвуваат за секојдневните работни обврски, или пак се упатуваат кон работните места или училиштата, вработените на ЈП “Комуналец“, нешто по седум часот, веќе беа на терен.Утрово, екипи на “Комуналец“ забележавме во центарот на Битола, како ги чистеа мостовите од новиот снег, а покрај оваа “вонредна“ работа, останатие екипи ги вршеа редовните работни обврски, подигнување на сметот.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.