Press "Enter" to skip to content

Фото вест: по пријава на граѓани “Водовод“ ги поправи шахтите на Булеварот

Деновиве е извршена е санација на шахтите на улицата “Булевар 1-ви Мај“, наспроти Историскиот архив и Музичкото училиште, а таму се наоѓа дел од водоводните инсталации, а ги одржува ЈП “Водовод“.Поправката на шахтите, каде поминуваат голем број на минувачи, а тука се учениците од Музичкото, Економско и Горната Гимнзија, е извршена по забелешка на загрижени граѓани, а ЈКП “Водовод“ веднаш испратени екипи на терен за санација на истите, истакнуваат од “Водовод“

Оваа брза интервенција и поправка на ЈКП “Водовод” предизвика позитивни коментари кај битолчани.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.