Press "Enter" to skip to content

Јорго Огненовски, претседател на партијата “Демократи“ в сабота ќе ја отвори канцеларијата во Битола

По формирањето на партијата “ДЕМОКРАТИ“ изминатаа година беа отворени канцеларии низ државата, а деновиве канцеларија ќе биде отворена и во Битола.

Официјалното отворање на канцеларијата на партијата “ДЕМОКРАТИ“ во Битола ќе биде в сабота на  16 февруари, во 13 часот.Канцеларијата се наоѓа на улицата “Пеце Матичевски“ бр. 15  (до хотел “Епинал“ спроти Центарт за културата), каде ќе бидете информирани за програмата, стратегијата и идеологијата на “ДЕМОКРАТИ“О

Отворањето ќе го направи претседател на “ДЕМОКРАТИ“ битолчанецот, Јорго Огненовски, а ќе бидат присутни и членови на Централниот и Извршниот комитет на партијата.

More from ВестиMore posts in Вести »