Press "Enter" to skip to content

“Вододод“ со известување кој дел од Широк Сокак в недела ќе нема вода

Почитувани корисници,

Ве информираме дека недела 17 февруари,

поради дефект на водоводната мрежа,

во горниот дел од улицата Широк Сокак

(односно од кино “Македонија“ до “Вино бар Буре“)

ќе има прекин во водоснабдувањето во периодот од 7 до 15 часот.