Press "Enter" to skip to content

Известување: Дел од Широк Сокак и “Рузвелтова“ утре без вода

Почитувани корисници,

Ве информираме дека на ден 17.02. 2019 година (недела),

поради дефект на водоводната мрежа,

во горниот дел од улицата Широк Сокак 

(односно од кино Македонија до вино бар Буре)

и улицата „Рузвелтова“ 

ќе има прекин во водоснабдувањето

во периодот од 7 до 15 часот.

 

ЈКП “Водовод“-Битола