Press "Enter" to skip to content

Фото вест: кафе на сонце во “Кафе кафе“ кај “Стаклената“

Вчерашните и денешните температури кои ја зафатија Битола ги врати кафеџиите на отворено да уживаат во својата омилена напивка за битолчани, кафето.

Отворениот простор на кафулето “Кафе кафе“ кое работи во рамките на ресторанот “Белведере“ денес беше полн со битолчани кои уживаа во кафето и топлото сонце.

Фотографијата направена од терасата на ресторанот “Белведере“ во “Стаклената“ ја доловува атмосферата како беше долу.