Press "Enter" to skip to content

Министрите Шекеринска и Тевдовски на трибина во Битола, “Фер општество – шанса за сите“


Денес, 24 февруари 2019 година, со почеток во 12:00 часот во НУ Народен Театар, во Битола ќе се одржи трибина со граѓаните „Фер општество – шанса за сите“ на којашто граѓаните од Битола и од околината ќе дебатираат заедно со Заменик на Претседателот на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шеќеринска и со министерот за финансии, Драган Тевдовски.

Трибините со граѓаните „Фер општество-шанса за сите“ се отворени за медиумите и за учество на сите граѓани.

Трибината може да ја следите на следниов линк: https://youtu.be/30wPsdSB3sg