Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: гостин нападнал полицаец во ноќен клуб

На ден 24 февруари во околу 01.00 часот, во ноќен клуб лоциран во Стара Чаршија, во Битола, на ул. “Марјан Божиновски“, Г. К. (34) од  Битола агресивно се однесувал кон полициски службеник што преземал службени дејствија. Г.К. е лишен од слобода.