Press "Enter" to skip to content

Стендап-шоу на Никола Тодороски, утре во Центар за култура

Продукцијата “Златен заб“, Ви го најавува најновото стендап шоу на македонскиот актер и стендап комичар Никола Тодороски, утре, на 27 февруар, во 19 часот.

“ARTIFICIAL INTELLIGENCE NATURAL STUPIDITY”

 
или за тие кои бегале од часови по англиски
 
“ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ“.
 
Еден човек со микрофон и 75 минути пеколна комедија што ја исмева човечката глупост
 
Зошто и се случува ова на Македонија, дали љубовта е совршена и како утринската програма на ТВ влијае врз сите нас се само дел од темите во ова екстремно смешно стендап шоу.  
 
Кој досега присуствувал знае, кој не – пропуштил  
 
Билети на касата во Центар за култура, 27.02.2019 среда, пред 19 ч.
Резервации на телефон: 075 283 066