Press "Enter" to skip to content

Фотогалерија од најдобрите сениори, екипи и дел од атмосферата на изборот

Во хотелот “Бела куќа“ се одржа 55. јубилеен избор на најдобрите спортисти и екипи од Битола, според предлозите на клубовите членки и рангирањето на Сојузот на спортови.На изборот беа наградени педесетина поединци и клубови, а беа доделени и посебни награди, а со фотогалерија ги претставуваме најдобрите 10 сениори, сениорски екипи и дел од атмосферата на изборот.

More from СпортMore posts in Спорт »