Press "Enter" to skip to content

Никогаш да не се повтори…

11 март 1943, депортација на битолските Евреи

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.