Press "Enter" to skip to content

Известување од ЈКП “Водовод“: се работи на отстранување на дефектот на главна водоводна линија F150, кај Библиотеката

По дефектот на главната водоводна линија F150, кај Градската Библиотека, екипите на ЈКП “Водовод” излегоа на терен и работат на отстранување на дефектот.По дефектот на оваа главна водоводна линија, екипите на ЈКП “Водовод“ го запреа протокот на вода сообраќајот во овој дел на централното градско подрачје се нормализира, бидејќи по дефектот се излеа вода на улиците од Библиотеката се до крстосницата кај “Гроздот“.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.