Press "Enter" to skip to content

ПОДЕМ го претстави кандидатот за претседател, Гордана Силјановска Давкова (фото)

Во хотелот “Епинал“ вечерва претседателот на ПОДЕМ, проф. д-р Живко Јанкуловски, на членовите на Централниот Одбор на ПОДЕМ и го претстави кандидатот за претседаѕел на државата,  проф. д- р Гордана Силјановска Давкова, која е  кандидат за претседател од редовите на коалицијата За подобра Македонија.
Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова, кандидат за претседател, им се заблагодари на присутните и на раководството на ПОДЕМ за убавиот дочек во Битола, за кој рече дека пријатно ја изненадиле.
Покрај Јанкуловски, на вечерашната средба на присутните им се обрати Александар Николовски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.