Press "Enter" to skip to content

Стендап шоу на Никола Тодороски во “CENTER LOUNGE & FRESH“

Ново место во Битола каде редовно ќе може да ги оптеретите Вашите стомачни мускули:  “Center lounge & fresh bar“.
 
Тое е местото на злосторот каде што Никола Тодороски со својата екипа составена од
Никола Сиљаноски и Јован Цветкоски ќе ви приредат неверојатно хипер, ултра “THE BEST OF STAND UP COMEDY SHOW !“
 
Петок, 29.03.2019 во 20:00 часот.

Резервација на билети: 075 283 066.

 
Цена на билет: 150 денари.
 
“CENTER LOUNGE & FRESH“ е местото на злосторот, Вие сте главните улоги.

Овозможено од  продукција “Златен Заб“ – Put a medal on your smile.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *