Press "Enter" to skip to content

“Градска седенка #2“ во градска кафеана на хотел “Епинал“

Повторно со шефот на кујната Александар Видоевски и неговиот тим.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *