Press "Enter" to skip to content

По барање на гостите, “Боеми“ повторно во “Грне“ на “Магнолија“

На ваше барање, а на наше големо задоволство!!!

Група “Боеми“ повторно во националниот ресторан “Грне“.

Ве очекуваме во сабота на 20 април,

на уште една незаборавна вечер.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.