Press "Enter" to skip to content

Фото вест: децата од градинката во посета на библиотеката

НУУБ “Св. Климент Охридски“ ја посетија дечињата од градиката “Естреја Овадија Мара“, а повод беше Светскиот ден на книгата и авторското право.Во текот на посетата вработените во библиотеката разговаа до децата за значењето на книгата, поводот за одбележувањето на овој ден, децата цртаа на тема „Книгата и библиотеката“ и на крај гледаа цртан филм.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.