Press "Enter" to skip to content

Драгор утрово се “искапи“ во сончевите зраци

Битола, 7,30 часот, кај Железниот мост, 7 степени

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.