Press "Enter" to skip to content

Министерот за внатрешни работи Спасовски во посета на СВР Битола (фото)

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски пристигна во Битоа, каде беше пречекан од Началник на СВР  Битола –   Славко Јовановски. Во делегацијата од МВР се наоѓа и заменик министер д-р Агим Нухиу, а на при доаѓањето на министерот Спасовски му беше пррдаден и рапорт.Министерот Оливер Спасовски заедно со домаќините направи обиколка на реконструираниот објект на СВР Битола, а потоа има работна средба со раководството.Во рамки на посетата на Битола планирано е Спасовски да се сретне со битолската градоначалничка Наташа Петровска, како и со претставници на Локалниот совет и Советот за превенција.