Press "Enter" to skip to content

“Уна Нова“ ви ги препорачува последните подготовки за летово

Бидете шик и во тренд со “Neon Magnetic“ – лаковите за нокти  хит за ова лето.

Летото и официјалном започна, температурите вистинско летни, и сите бараат разладување на плажи. Бидете подготвени за на плажа и посетете  го  салонот на “Уна Нова“ каде ќе ги најдете сите услуги за да бидете средени и негувани и слободно да уживате во летните денови. Тоа се  депилација на цело тело, третмани за нега на лице и теломасажи за тело, солариум.Од “Уна Нова“ ви препорачуваат и комлетни услуги на маникир и  педикир за негуван изглед на рацете и стапала. Нов летен хит во салонот на “Уна Нова“ се  лаковите за нокти кои ќе го надоплнат негуваниот изглед на вашите раце и нозе. Најнов тренд  “НЕОН“  лакови  со флоуросцентен сјај кој  во летните ноќи ќе го истакнат  убаво   вашиот потемнет тен. Секако  одговараат на летната облека во живи бои.  „Неон“ лаковите од линијата на „Magnetic“ која е  една од најквалитетните за трајни лакови. Најразлични бои  од лимон жолта, ванила манго, пинк, флоуросвцентно зелена… 

Тука се и стандардните лакови за оние кои сакаат посмирена варијанта  од пастелни до корално црвена која е хит во  лето. Секоја жена ќе ја пронајде својата боја и нијанса, секако  и задоволство од чувството на беспрекорно негуван изглед на раце и нозе. 

Од “Уна Нова“ ви препорачуваат да го посетите салонот кој се наоѓа на ул. “Климент Охридски“ 37, на 1 кат во “Пелагонка 2“.