Меѓународна конференција за одржлив рамномерен регионален развој во Пелагонискиот регион (фотогалерија)

Денес и утре во винаријата “Чифлик“ се одржува ”Меѓународна конференција за одржлив рамномерен регионален развој” во Пелагонискиот плански регион во организација на Министерството за локална … Продолжи со читање Меѓународна конференција за одржлив рамномерен регионален развој во Пелагонискиот регион (фотогалерија)