Press "Enter" to skip to content

“Stojanovic associates“: бесплатен семинар за добивање австралиски визи во Битола, резервитајте место

Ако сте помислиле да дојдете во Австралија, 

ако ви треба помош околу обездедување на визи,

ако имате компликации со визата, 

дојдовте на вистинското место, вели Даниели Стојновиќ од “Stojanovic associates“.“Stojanovic associates“ оваа година доаѓаат на Балканот да одржуваaт бесплатни семинари, презентации.

Во Битола, на 18 јули, семинар ќе се одржи во хотел “Епинал“.За повеќе информации и резервации за место на семинарот посетете го веб-сајтот:

www.stojanovic-associates.com.au

Daniela@stojanovic-associates.com.au

Mission News Theme by Compete Themes.