Press "Enter" to skip to content

Владо Горгиев со видео порака ги кани битолчани на концерт во Хеаклеја во сабота (видео)

Оваа година, во рамките на програмата на “Бит Фест“ во Битола ќе го организираме најголемиот солистички концерт на извонредниот музичар Владо Горгиев.

Владо Георгиев, на 13ти јули 2019 – сабота за прв пат ќе настапи во Битола, во античкиот локалитет Хераклеа со својот “Боемски концерт”.

Настан кој очекуваме да донесе публика, не само од Битола туку од целата држава, со што Битола ја ставаме на концертната мапа ова лето од извонрдени настани.

Mission News Theme by Compete Themes.