Press "Enter" to skip to content

White Sensation Beach Festival – 5th edition @Relax Beach resort во Претор

Летна  ноќ, звезди, отсјај на месечина во езеро, рок музика … 

Имајте незаборавна вечер и журка покрај езеро и присуствувајте на 5 по ред  “White Sensation Beach Festival“ во “Relax Beach resort“ кој се наоѓа на брегот на Преспанско езеро на 26 јули.

Гостин на вечерта еден од најпознатите рокери од ex YU сцената Неша “Галија“ и многу рок хитови за вистинска журка покрај плажа.

Тука се и DJ Jeshevsky и Extravaganza.

Не ја пропуштајте можноста за едно вакво летно искуство.  

 White Sensation Beach Festival ќе се одржува на 26 јули.

Картите се пуштени во продажба и може да се набават преку „Купи карти за се“