Press "Enter" to skip to content

“Локум фест“ – интересна видео најава на “Creative Production“ (видео)

Култура, а не естрада ќе понуди годинешниот “Локум фест“, на 13-то издание, фестивал на музика и традиција“ во Старата битолска чаршија.

Еве ја видео најавата за овој фестивал, која ја изработија во “Creative Production“ на битолчанецот, Саше Богоевски.