Press "Enter" to skip to content

“White Sensation Beach Festival“ во “Relax Beach resort“ синоќа во Претор (фото)

Јубилејното петто издание на најголемото и спектакуларното музичко шоу, кое од 2015 година се одржува во Претор, овој пат се одржа крај брегот пред „Relax Beach Resort“, каде настапи српскиот пејач, Неша “Галија“.Околу две илјади млади во бело, од цел регион уживаа во рок музика, во топла летна  ноќ, под звезди на  отсјај на месечина во Преспанското езеро.Гостинот  на вечерта Неша “Галија“ исполни многу рок хитови за вистинска журка покрај плажа, а тука беа и ди-џеите  Jeshevsky,  Extravaganza и Рикардо.-Имавме одлично време ноќта, а и одлична забава за која се потрудија ди-џеите и Неша “Галија“. Одличното расположение го заокруживме со голем огномет на плажата во Претор, а задоволните гости ни даваат мотив да продолжиме и “Белите ноќи“ во Преспа да бидат забави за кои ќе се раскажува цела година, ни рече организаторот, Жарко Нацевски.

More from БитолаMore posts in Битола »