Press "Enter" to skip to content

Добрата реклама секогаш “IN“

Рекламниот „Вкусен   сладолед“ истакнат високо кај lounge bar “ГТ“ на Широк Сокак  ги предизвикува сите на освежување во жешките летни денови.

Особено децата кои први ја забележаа големата реклама во вид на корнет со неколку “топчиња“ сладолед, а знаеме дека сладоледот е заштитен знак на “ГТ“.

Секако дека предизвикува внимание и претставува многу интересна и добра реклама, која  секогаш е “in“.

More from БитолаMore posts in Битола »