Press "Enter" to skip to content

Фото вест: екипа на ЈП “Комуналец“ го посипа патот заради безбедност

По опожарувањето на камионите кај “Буковски мост“ на асфалтот под мостот имаше голема маслена дамка, која беше опасност за возачите, заради можноста за излизгување.

Екипа на ЈП “Комуналец“ утрови околу 8 часот излезе на терен и го посипа патот со “талаш“ и ја намали опасноста, на оваа прометна крстосница за Биковска населба и Бистрица.

More from ВестиMore posts in Вести »