Press "Enter" to skip to content

Фото-изложба “Дипломатијата во Битола“ на Сашо Ставрев

“Дипломатијата во Битола“ е насловот на фото-изложбата на авторот Сашо Ставрев, која синоќа беше отворена во холот наЦентарот за култура.Изложбата за отворена ја прогласи директорот на Центарот за култура, Маја Андоновска-Илиевски. За изложбата зборуваше Валентин Соклевски, а беа просутни и сите почесни конзули кои имаат свои канцеларии во Битола.На изложбата се прикажани 167 фотографии, кои се поставени на 17 зборни паноа, преку кои може преку фотографии да се дознае нешто повеќе за дипломатијата во Битола, во изминатот период, откако Битола е интересна за дипломатите.

More from КултураMore posts in Култура »