Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: рано утрово опожарено возило “рено меган“ на улица “Максим Горки“ (фото)

Рано утринава е опожарено патничко моторно возила “рено меган“ кое било паркирано на улицата “Максим Горки“, под ОУ “Тодор Ангелевски“.

Во СВР Битола било пријавено дека на улицата „Благојче Силјановски“ настанал пожар во патничко моторно возило „Рено Меган“, сопственост на М.К.Ш. (39) од Битола. Возилото е целосно оштетено, го гаснела противпожарната единица од Битола, а за среќа од пожарот не се зафатени други возила.

Ова не е прво возило кое е запалено на оваа улица до сега.

Извршен е увид.