Press "Enter" to skip to content

“Black Night“ – рок музика, со Агим Џело вечерва во “Бар Чаршија“

Веќе неколку години уназад во “Бар Чаршија“ се одржува настан под името “Блек Најт“ (Black Night).

Од “Бар Чаршија“ и Агим Џело, познат водител на музичката емисија “Металманиа“, кој е задолжен за музичкиот дел.

Организаторите упатуваат повик до сите љубители на рок музиката да дојдат и да уживаат вечерва во “Бар Чаршија“.