Press "Enter" to skip to content

Обуки за крупиери/ки во “Ле Гранд Казино“ во Скопје и Битола

“Ле Гранд Казино“ во Скопје и Битола организира

Обука за крупиери/ки

Со професионални предавачи со долгогодишно искуство во работењето,

каде ќе ви ги пренесат тајните и правилата на оваа професија.