Press "Enter" to skip to content

Сезонско намалување во “Ивет“ бутик

Во бутикот “Ивет“ ќе најдете модерни летни парчиња од кежуал стил за прошетки прку ден, и свечени, погламурозни за вечерни или свечени прилики.

Бутикот “Ивет“ се наоѓа  во Старата битолска чаршија  слегувајки надолу од кај “подвожњакот“  ќе го препознаете излогот на  бутикот “Ивет“.

Mission News Theme by Compete Themes.