Press "Enter" to skip to content

Последни состаноци на претставници на СЕХА и лицата одговорни за организацијата на вечерашниот натпревар

За да помине се во најдобар ред и според инструкциите на одгоровните лица на СЕХА лигате денес се одржаа повеќе средби и состаноци со лицата кои ракометниот клуб Еурофарм Работник ги има акредитирано во организацијата на СЕХА лигата.Прво заеднички состанок во прес-центарот имаа Матија Теур и неговите најблиски советници, за медиуми, за официјални лица, за семафот, за марктинг, за билети…Потоа Матија Теур и лицата од СЕХА лигата извршија испекција на спортската сала и останатите простории каде ќе бидат сместени новинарите, ВИП гостите, камерманите, записникот.Претставничката на СЕХА медуми, Мирјана Баран, одржа посебна средба на која на одговорните лица за медуми уште еднаш им ги пренесе насоките на СЕХА за нивнатата работа.