Press "Enter" to skip to content

Соопштени на ЈКП “Водовод“: утре зградата на претријатието ќе биде без струја

Се известуваат граѓаните на Општина Битола дека поради работи на екипите на Електродистрибуција (“ЕВН“) на улица “Климент Охридски“ без напојување со електрична енергија од 07-14 часот на ден (среда) 11.09. 2019 година ќе бидат просториите на дирекцијата на ЈКП„ВОДОВОД“ Битола.

Странките не ќе можат да добиваат извештаи, сметки, фактури, картици, а оние кои ќе доаѓаат за наплата на вода да ги носат со себе сметките или фактурите за наплата. 

ЈКП “ВОДОВОД“

Mission News Theme by Compete Themes.