Press "Enter" to skip to content

Кошаркарскиот клуб Младост врши упис на нови членови од 7 до 16 години

Кошаркаркиот клуб Младост врши упис на нови членови за новата кошаркарска сезона.

Во клубот можат да се пријават млади кошаркари од 7 до 16 години.

Уписот и тренинзите се вршат во спортските сали на ОУ “Ѓорѓи Сугарев“, во студентскиот дом “Павел Шатев“ и во ОУ “Даме Груев“.

За информации на телефоните: 075/301-393 и 075/415-420.