Press "Enter" to skip to content

Дрон-видео за реконструкцијата на разладна кула на “Блок 2“ во РЕК “Битола“

Деновиве се работи на реконструкција на разлдната кула на “Блок 2“,  во РЕК “Битола“ која ќе се случува во две фази – есенва и на пролет, целта е да се зголеми ефикасноста на објектот што ќе предизвика заштеда на ресурси и придонес во заштитата на животната средина.

Преку видео ви пренесуваме како е да се работи на 100 метри на врвот на кулата.