Press "Enter" to skip to content

Соопштение на КЈП “Нискоградба“ за прекин на сообраќај во дел на село Трново

Врз основа на основниот договор за изработка на колектори за фекални води за Бегова Чешма профил 1 и профол 2 – Битола, која го има склучено КЈП “Нискоградба“ – Битола со Општина Битола, а врз основа на сообраќајниот проект за времен режим на сообраќај, известуваме:

-Сообраќајот на потегот од црквата во село Трново до откупниот пункт на млекарата ќе биде во прекин секој работен  ден, од периодот од 8 до 15 часот, освен во недела, во временски период од три недели, почнувајчи од 10 октомври 2019 година.

КЈП “Нискоградба“