Press "Enter" to skip to content

Денес 43. седница на Советот со една точка, ракометната платформа

Претседателот на Советот на Општината Битола, Валентин Груевски, за  денес, 10 октомври, ја закажа 43. седница со предлог за дневниот ред на кој има само една точка.

-Одлука за давање согласност на Договорот за уредување на капиталната
и управувачката структура на РК ЕУРОФАРМ РАБОТНИК АД Битола и РК
ПЕЛИСТЕР АД Битола.

Седницата е закажана со почеток во 10 часот, во салата на Советот на Општината Битола.