Press "Enter" to skip to content

“Classic Ricardo“ нова колекција сетови на ди-џеј Рикардо

-Петчасовно музичко уживање, вака ди-џеј Рикардо, ја опиша својата втора збирка на сетови.Внимателно одбрани, од дваесетте што ги сними во 2019 година, петте најдобри се токму тука.Сите најпопуларни светски хитови, нешто ретро, па и некоја македонска, сето тоа уникатно измиксано, во 5 сета по пет саати.