Press "Enter" to skip to content

Во “Плодност“ лапароскопско отстранување на матка веќе е рутинска постапка (видео)

Лапароскопско отстранување на матка.

Оваа постапка во Болница “Плодност“ е веќе рутинска, а пациентката по ваков оперативен зафат, следниот ден заминува дома.

Врвни специјалисти, врвна опрема.

Едноставно, најдобри во регионот.

Болница “Плодност“, Битола.

More from БитолаMore posts in Битола »