Press "Enter" to skip to content

Фото вест: две години “Bitolanews“, објавени 5.500 текстови повеќе од 10.000 фотографии

Деновиве порталот “Bitolanews“  прослави две години од постоењето, односно од првиот напис кој е објавен по завршувањето на сите правно работи околку комплетната регистрација на ДОЕЛ “Рафе прес“ кој е издавач на порталот.

Ние само ќе кажеме дека само во две години постоење имаме објавено околу 5.500 објави и повеќе од 10.000 фотографии, искучиво од Битола и битолчани без разлика каде се наоѓаат.

Тоа е од нас и за нас, а како ние сме работеле оставаме на Вас да кажете.

More from БитолаMore posts in Битола »