Press "Enter" to skip to content

Соопштение на “Водовод“ кои делови утре ќе имаат намален проток на вода

Се известуваат граѓаните корисници на вода дека на ден 05.12. 2019 година (четврток) од 10 до 13 часот поради редовни планирани активности на ЈКП „ВОДОВОД“ Битола одредени делови од градот ќе бидат со намален проток на вода, а во одредени делови ќе има и прекин на водоснабдувањето со вода и тоа;

-Ул. „Партизанска“(Кулите 20 и 22), „Идеал Шипка“, Населба „Боримечка“, ул. „Бистра“, ул. „Прогрес“, Буковски Ливади (долниот дел), Буковски мост (Кај Транскоп), селата; Поешево, Логоварди, Кравари, Оптичари, Егри, Породин, Меџитлија, Кременица, Индустриска зона Жабени, Лажец и Ѓермијан.

ЈКП „ВОДОВОД“