Press "Enter" to skip to content

Фото вест: 5. роденден на “Млади Бригадери“

Навивачката група “Млади Бригадери“, која е дел од навивачката група “Чкембари“ го прослави својот 5. роденден.

“Младите бригадери“ по тој повод на ракометниот натпревар Пелистер-Металург 2, истакнаа транспарент со кој симболично го одбележаа роденденот.

“Млади Бригадери“ како дел од навивачите се присутни на секој ракометен натпревар на Пелистер, а ги има и на фудбалските терени.