Press "Enter" to skip to content

Ребрендиран продажниот салон на “А1 Македонија“ во “Веро“ во Нова Битола (фото)

Деновиве свечено беше отворен новиот ребрендираниот продажен салон на “А1 Македонија“ кој се наоѓа во супер-маркетот “Веро во Нова Битола.На свеченоста покрај вработените кои работаат во овој продажен салон присуствуваше директорката на продажба на “А1 Македонија“ и и нејзините соработници.Новиот салон е ребрендиран по новите криртериуми на овој мобилен оператор, како и останатите во државата, а битолчани кои живеат во Нова Битола.И во овој продажен салон битолчани ќе можат да го добијат сите услуги како и во останатите продажни салони.