Press "Enter" to skip to content

Фото вест: традицијата продолжува, битолчани во голем број ќе ги бодрат македонските ракометари

Кога игра македонската ракометна репрезентација на големите ракометни собири не изостанува поддршката од македонските навивачи каде и се одржуваат.

Битолчани секогаш се присутни на овие големи натпревари, а неколку групи наши сограѓани не пропуштаат да бидат сведоци на тие натревари, а некои и историски.

Синоќа пред полноќ за Австрија отпатуваа и групата која ја гледаме на сите големи натпревари, а ги гледаме и во кадрите кои се емитуваат на телевизиските екрани, како и и на фоторгафиите од тие натпревари, биле и навовале за Македонија во Ниш, Краков, Загреб, Минхен и сега во Виена.