Press "Enter" to skip to content

Василица во “Белведере“ со Игор Петрушевски и Бубе

За “Василица“, ресторан “Белведере“ со уште една одлична вечер.

Оргиналниот амбиент, највкусната храна и нашите специјални гости од Скопје

Маестро Игор Петрушевски и Бубе ќе се погрижат да имате незаборавна вечер.

Резервирајте го вашето место и ве очекуваме, телефон 075 22 74 77.