Press "Enter" to skip to content

И советниците вртеа паре, Жаклина Наумовски по втор пат најсреќна

Во одлележување на Василичарските традиции се вклучија и советниците во Советот на опптина Битола, кои денес го завртеа парето во мазник.

И оваа година како и изминатата најсреќна беше Жаклина Наумовска, советник од редовите на позицијата, партијата СДСМ, секретар на општинската организација во Битола.