Press "Enter" to skip to content

Совети од самоодбрана: одбрана од удар со нога со џудо техника

Овој пат ќе нив пет фотографии ќе ги покажеме како да се одбраните од удар со нога, кога со напаѓачот сте лице во лице, со примена на одбранбена техника од џудо.

More from СоветиMore posts in Совети »