Press "Enter" to skip to content

“Бител“ со најдобра ТВ понуда, 249 денари за 220 канали на “Тотал ТВ“

“Тотал ТВ“ ви дава понуда како никогаш до сега. Со ова најнова понуда може да користете 8 месеци промотивни цени на омилени пакети за само 249 денари, а добивате над 220 канали, 33 “Пинк“ канали бесплатно за период од 2 години, “HBO“, “CinestarTV“, “Club X“, “Cinemax“, “EON“.

Само во оваа понуда ќе гледате “Eurosport 1“ и “Discovery channel“.Бесплатна инсталација и сервисирање, голем број на поволности за сите нови корисницина “Тотал ТВ“.

Да ги гледаме нештата појасно – HD доживување секој ден, со секоја твоја серија или омилен филм.“Тотал ТВ“ во Битола може да ја добиете преку застапник за Југозападниот регион “Бител“, кој се наоѓа на улицата “Солунска“ 135-а“.

“Бител“ побарајте ги на телефонот 047/220-055 или испратете е-мал btbitel@yahoo.com.